8
Megosztás

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

 

 • Honnan tudhatom, hogy van-e még hely egy adott turnusba?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Ha egy turnus betelik a jelentkezési felületen nem lehet kiválasztani a turnus időpontját. Amennyiben ki tudja választani a z adott turnust, ez azt jelenti, hogy arra a hétre még van szabad helyünk.                                                                                                                                       
 • Mikor kapjuk meg az állatkerti bérletet?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Idén a gyerekek fényképes bérletet kapnak. Ehhez minden gyereket a táborozás első napján lefotózunk, és az állatkert pár napon belül legyártja nekünk a bérleteket. Ezért a bérletet csak a táboros héten tudjuk odaadni.
 • Mit hozzon a gyermek a táborba?

 • Amire mindenképpen szükség van, az egy kulacs vagy fél literes flakon, amit a nap folyamán folyamatosan tudunk vízzel tölteni. Ezen kívül elengedhetetlen egy sapka vagy fejkendő a nap ellen.

 • Mit ne hozzon?

  Ne hozzon magával pénzt, a tábor során nincs lehetőség vásárlásra. Ne hozzon nagy értékű telefont/fényképezőgépet/tabletet, stb. Ezekért a Zoo Tábor felelősséget nem vállal.

 • Hogyan öltözködjön?

  Időjárásnak megfelelően! Táborunkról tudni kell, hogy jó és rossz időben is az időnk nagy részét a szabadban töltjük, ezért nagyon fontos, hogy esős időben zárt cipő, zárt öltözet legyen a gyermeken, hűvösebb időben, ha szükséges, pulóver, kánikulában rövidnadrág. Lányoknak ajánljuk, hogy a sok mozgás, játék miatt és higiéniai okokból inkább nadrágot, rövidnadrágot válasszanak szoknya helyett. A táboros póló viselése minden táborozónak kötelező, ezt a táborozás első napján kapják meg a gyerekek. Esőkabátot minden táborozónknak biztosítunk.

 • Hogyan mondhatom le a táborozást?

  Amennyiben a lemondás időpontja legalább 10 munkanappal megelőzi a megjelölt turnuskezdést, a tábor díjának 50%-át a szervező visszafizeti. Amennyiben a lemondási szándékot a szülő a fenti időponnál később jelzi, a tábor teljes díja a Szervezőt illeti. Lemondást kizárólag írásban tudunk elfogadni a zootabor@zootabor.hu címen.

 • Hogyan módosíthatom a megjelölt turnust?

  Az időpont módosítása a megjelölt turnus előtt, szerda 12:00 óráig díjtalan, a megjelölt időpont után 5000 Ft ügyintézési díjat számolunk fel. Időpontot módosítani e-mailben lehet, a zootabor@zootabor.hu-ra címezve, a gyermek nevének és az új időpontnak a megjelölésével.

 • Hogyan jelentkezhetek a táborba?

  A táborba online jelentkezni a honlapunkon keresztül lehet.

  Ha személyesen szeretne jelentkezni, kérjük keressen minket elérhetőségeinken.

 • Milyen fizetési lehetőségek vannak?

  A tábor díját jelentkezéskor egy összegben kell rendezni. Fizetni átutalással, készpénzzel, vagy SZÉP kártyával, a szabadidős keretből lehet.

 • Milyen kedvezményeket lehet igénybe venni?

  Testvérek részére tudunk kedvezményt adni. Ide értjük az egy háztartásban élő testvéreket és féltestvéreket. Testvérkedvezmény nem vehető igénybe unokatestvéreknek, jó barátoknak, ismerősöknek, osztálytársaknak stb.

 • Kell-e orvosi igazolás?
 • Nem, nem kell elmenni az orvoshoz, elegendő a szülőnek nyilatkozni arról, hogy gyermeke egészséges. Szülői nyilatkozat letölthető a Dokumentumok menüpontból.

 • Mi történik, ha a gyermekem megbetegszik a táborban?

  Ha a gyermek megbetegszik, baleset éri vagy rosszul érzi magát (hasfájás, fejfájás stb.), azonnal hívjuk a szülőt. Megérkezéséig a gyereket ellátjuk, ha kell, orvoshoz visszük. A betegség miatt elmaradt napokat egy későbbi turnus alkalmával napi 3000 Ft ügyintézési díj ellenében pótolhatja, vagy az adott héten a beteg gyermek helyett testvér, szomszéd, osztálytárs, másik gyermek jöhet.

 • Eső esetén mi a program?

  Programjaink többségét úgy alakítottuk ki, hogy eső esetén is meg tudjuk tartani. Amennyiben rossz idő miatt egy állatos programot el kell halasztanunk, azt a nap folyamán később vagy az adott héten pótoljuk.

 • Gyermekem speciális étkezést igényel. Ezt meg tudjátok oldani?

  Tudjuk vállalni tejérzékeny, laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus gyermekek étkeztetését. Egyéb ételallergiával kapcsolatban keressétek a szervezőket.

 • Mi történik, ha reggel késünk?

  Táborunk programja 8:00 órakor kezdődik. Ekkor a csoportok a gyülekezőhelyről vagy reggeli állatkertes programra vagy játszani mennek. Ha valaki elkésik, ugyan nem marad le az aznapi táborról, de a reggeli programról igen. Tapasztalatból tudjuk, hogy az egyik legnépszerűbb programunk a reggeli játszóterezés. Kedves Szülők! Ne fosszátok meg gyermeketeket ettől az örömtől. Igyekezzetek időben érkezni.

 • Mikor mehetünk a gyerekért, elvihetjük-e hamarabb, mi történik, ha délután nem érünk oda időben érte?

  Táborunk 16:30-ig tart. Korábban csak indokolt esetben tudjuk a gyermeket átadni. A gyerekek átadása 16:30 és 17:00 óra között van az állatkert főbejárata előtt. 

 • Honnan tudhatom, hogy a tábor díjaként átutalt pénz megérkezett-e?

  Minden beérkező utalásról visszaigazoló e-mailt küldünk, ennek azonban 2-3 munkanap az átfutási ideje. Ha nem kaptál visszaigazolást, nézd meg a SPAM-ek között, lehet, hogy a levelezőrendszered oda tette.